Jäsenyyssivusto tuo tasaisia ja ennustettavia tuloja

Jäsenyyssivusto tuo tasaisia ja ennustettavia tuloja

Jäsenyysivustot tuovat tasaisesti ja ennustettavasti tuloja. Kuukausilaskutteisen jäsenyysohjelman tekeminen kannattaa, koska se on turvallista ja varmaa tienaamista, kun saat homman pyörimään. Campwirella teet jäsenyyssivuston helposti, eikä se edellytä teknistä osaamista ja säätöä.

Mikä se jäsenyyssivusto sitten on? 

  • Jäsenyyssivusto on tilausmallinen eli jatkuvalaskutteinen digituote. 
  • Se on parhaimmillaan, kun haluat auttaa asiakasta pitkäjänteisesti kohti 1) parempaa elämää, 2) tehokkaampaa työntekoa ta 3) osaksi oppivaa yhteisöä.

Viime vuosina tilausmallit ovat yleistyneet monissa palveluissa, joten asiakkaat ovat tottuneet ostamaan erilaisia palveluita jatkuvalla laskutuksella. Siinä ei ole enää mitään uutta ja ihmeellistä.

Pienistä puroista kertyy suuri tulovirta

Jäsenyyssivustot tuovat tasaisesti tuloja kuukaudesta toiseen, koska asiakkailla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus ja kuukausilaskutus. Ostokynnys voi olla matalampi, koska aloituskustannus ja kuukausihinta on tyypillisesti kertamaksullista verkkokurssia edullisempi 

Maksu jakautuu pienempiin osiin, mutta ajan saatossa saat usein enemmän kuin myymällä pelkkiä verkkokursseja. Jos olet jo kokenut verkkokurssiyrittäjä, voit tehdä jäsenyyssivustolla lisä- ja jatkomyyntiä.

Yhteisöt sitouttavat asiakkaat pitkäksi aikaa

Kun vielä aktivoit asiakkaat mukaan keskustelemaan ja kommentoimaan, voit luoda ja rakentaa oman yhteisön. Se on yksi hyvä syy asiakkaille pysyä mukana pidempään, kun he oppivat tuntemaan toisensa ja kouluttajan paremmin. Keskinäinen oppiminen liimaa yhteisön yhteen.

Kun kaikki on valmista, Campwirella laitat jäsenyysohjelman helposti myyntiin – siinä ei mene muutamaa minuuttia kauempaa. Kaikki toimii ilman käsityötä: oston jälkeen asiakas saa automaattisesti tunnukset ja kuitin.

Miten valita sopiva aihe jäsenyyssivustolle?

Jäsenyyssivuston paras puoli on se, että jatkuva laskutus kerryttää tuloja vakaasti ja ennustettavasti. Jos teet asioita oikein ja saat asiakkaat sitoutumaan, tienaat suurella todennäköisyydellä jopa enemmän kuin pelkkiä verkkokursseja tekemällä. 

Ensimmäinen tärkeä steppi jäsenyyssivuston tekemisessä on aina aiheen valinta. Hyvä aihe on sellainen, että sinulla on siitä asiatuntemusta ja se kiinnostaa sopivan kokoista kohderyhmää. Olipa sinulla aihe mielessä tai ei, niin ota haltuun taidot, joilla valitset myyvän aiheen. Lataa opas alta! 👇

Näin valitset jäsenyyssivustollesi myyvän aiheen

Esittelyssä 5 askeleen prosessi, jonka avulla myyvän aiheen valinta niin jäsennyyssivustolle kuin verkkokurssillekin on helppoa. Lataa ilmainen opas ja suunnittele seuraava tuotteesi!

Lataa opas
Kiitos latauksesta, materiaali tipahtaa kohta sähköpostiisi!
Ohoh! Jotain meni pieleen. Kokeile vielä uudestaan.